Hva vil nyhetsbrevet inneholde?

Vi har alltid lyst på nye skribenter. Kanskje du er en av disse? Hvis du har lyst til å skrive for oss, så kan du lese mer under!

Hva søker vi?

Hva vil nyhetsbrevet inneholde - Hva vil nyhetsbrevet inneholde?

Vi søker mennesker som er lidenskapelig opptatt av interiør og dekorasjon av eget hjem. Vi er ikke særlig opptatt av alder og erfaring du har tidligere, men vi må skjønne at du har en ordentlig interesse for interiør. Du kan gjerne sende oss mer informasjon om ting du har skrevet før, eller sende oss eksempler på artikler. Dette gjør det lettere for oss å se et fullt bilde av deg.

Hva kan du skrive om?

Hva kan du skrive om - Hva vil nyhetsbrevet inneholde?

Det som er så bra med denne siden her, er at vi er åpen for nesten hva som helst, bare det handler om interiør. Vi synes nye perspektiver er utrolig spennende, så hvis vi greier å få et fra deg så hadde det vært utrolig gøy. Vi vet at det kan være vanskelig å vite hva man skal skrive om, så hvis du vil at vi skal sende deg noe forslag så kan vi også gjøre dette.

Noe vi håper er at du virkelig har lyst til å skrive for oss, for det hadde gjort livet vårt så himla mye bedre. Vi er alltid opptatt av at andre mennesker skal bli kjent med andre interiørinteresserte!