Hvem er vi i Villakids.no?

Dette er en side der du vil finne mer informasjon om oss og hvem vi er. Vi håper du er interessert nok til å lese og lære litt mer om hvem vi er. Kos deg!

Hvem er vi?

Hvem er vi 2 - Hvem er vi i Villakids.no?

Det er flere som står bak denne siden, men det vi har til felles er at vi er alle lidenskapelig opptatt av interiør. Noe vi er spesielt opptatt av er ulike måter å gjøre ting selv i hjemmet. Vi er også opptatt av en rekke typer tilbud innenfor interiør, men også hvordan man kan gjøre det billigere selv.

Noe vi også har blitt mer og mer opptatt av, det høres kanskje rart ut, men det er hva slags betalingsløsninger ulike bedrifter benytter seg av. For ofte er det slik at du kan tjene opp bonuspoeng hos mange av disse, som du igjen kan bruke på ting du elsker (nemlig interiør).

Uansett så er vi en gjeng med interiørinteresserte mennesker som liker å skrive om en rekke ulike tema. Vi har alle forskjellige stiler, men det gjør det så spennende, fordi vi kan finne den rareste inspirasjonen hos hverandre.

Hva finner du på denne siden?

Hva finner du pa denne siden - Hvem er vi i Villakids.no?

I tillegg til det som er nevnt ovenfor så vil du finne en rekke andre spennende ting. Du vil blant annet finne tips og triks til å freshe opp ditt eget hjem. Du vil også finne artikler om hva slags møbler du faktisk trenger og mye mer. Om du har innspill på noen av disse innleggene, så tar vi absolutt i mot. Noe vi synes er veldig gøy er å diskutere trender og se hva som kommer til å bli trendy igjen snart. Det er overraskende mange trenger som kommer igjen og igjen. Synes du ikke det?

Vi håper at du finner stoff på denne siden som du kan benytte deg av, enten du holder på å innrede ditt eget hjem eller du bare vil ha noen tips til å freshe opp et allerede interessant hjem. Vi krysser fingrene for at noen av tipsene vi legger ut kan hjelpe deg.

Kanskje du også har noen tips du har lyst til å dele med oss! Da er det bare å ta kontakt via kontaktskjema eller kommentere på siden vår!